Garanti / Pleietips
354
page-template-default,page,page-id-354,page-child,parent-pageid-90,theme-bridge,bridge-core-2.2.5,vcwb,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-21.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-595
Garanti

Det er meningen at produktene jeg lager skal følge eieren gjennom mange år. Ta kontakt dersom det ikke er tilfredsstillende håndverksmessig kvalitet på pruduktene du kjøper av meg, eller dersom tråd eller metallkomponenter må byttes ut. Jeg gjør reparasjoner uten ekstra kostnad.

Pleietips

Jeg smører sekker og vesker inn med lærfett av typen “Gold Quality”. Fettet er naturlig framstilt av plantesafter og bivoks. Dette bidrar til å holde læret mykt og smidig i tillegg til at det impregnerer og beskytter mot ytre påvirkninger. Fargen er nøytral og påvirker i veldig liten grad den naturlige fargen til læret.

Ved påføring av lærfett eller oljer anbefaler jeg små doser. Det er heller ikke nødvendig å smøre inn produktene så veldig ofte. En gang eller to i året bør være nok.